Om meg

Jeg jobber som en profesjonell fotograf og har alltid interessert meg for den digitale utviklingen. Jeg har i mange år fremkalt bilder fra negativer, men jeg har nå stoppet helt med dette. For det er så mange forskjellige aktører på markedet som kan gjøre denne jobben på en svært god måte.

Portretter og nærbilder

Jeg jobber hovedsakelig med portretter og nærbilder av produkter til produktkataloger og annet. Dette er en bildetype som krever at man har godt utstyr for å få frem alle detaljene. Bildet må være sylskarpt, fargene må være rette og sammensetningen må være rett så produktet eller personen får vist seg fra sin beste side.

Hobby å dele kunnskapen med andre

Jeg synes det er viktig å dele min kunnskap med andre, og vil bruke denne nettsiden til å legge ut informasjon om forskjellige typer kamera, filtre og annet som kan hjelpe med å sikre gode bilder.

Jeg svarer gjerne på spørsmål og tips til hva jeg bør ta opp videre. Min egen nettside hvor jeg viser frem bildene mine gjennomgår en redesign, men jeg vil legge en link til den når jeg er ferdig.

Send meg en e-post på bilder@kamerasiden.no !